Privacy Policy

Privacy Policy – opdateret den 18. maj 2018

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Dottir Nordic Design benytter og beskytter de informationer, som du deler med Dottir Nordic Design, når du bruger vores hjemmeside. Det er vigtigt for os hos Dottir, at vi beskytter vores kunders personoplysninger og overholder reglerne i Persondataforordningen. Hvis vi beder dig dele information med os, som gør os i stand til at genkende dig, når du bruger dette website, så kan du være sikker på, at enhver information alene vil blive brugt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Dottir Nordic Design kan ændre denne politik fra tid til anden og vil i givet fald opdatere denne side. Du bør tjekke denne side fra tid til anden for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

1.     Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger er:

Dottir K/S

Filmbyen 28 D

2650 Hvidovre

CVR-nr 36709820

 

hello@dottirnordicdesign.com

 

2.     Beskrivelse af behandlingen af persondata

Formål

Kategorier af personoplysninger

Kilder

Behandlingsgrundlag

Modtagere

Opbevaring

Levering af ydelser

Levering af vores produkter: Personoplysnin-ger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter, som du har købt, eller hvis du har deltaget i en konkurrence.

 

Levering af nyhedsbreve: Personoplysnin-ger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

 

Kundeservice: Personoplysninger anvendes i forbindelse med support i forbindelse med dit køb eller ved øvrige henvendelser.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger:

 

Almindelige personoplysninger f.eks.:

·       Navn

·       Adresse

·       E-mail

·       Telefonnummer

·       IP-adresse

·       Betalingsoplysninger

·       Købs- og betalingshistorik

·       Brug af digitale ydelser

·       Interesser og præferencer

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·       Direkte fra dig

·       Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige herunder sociale medier og telefon-registre

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag:

·       Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt f.eks. et køb, som du er part i.

·       Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven

·       Nødvendighed for at kunne sende dig nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig og i øvrigt for at kunne tilbyde en effektiv kundeservice

Vi kan videregive dine person-      oplysninger under følgende omstændigheder:

Til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks.

·       Leveran-dører af teknisk support

·       Leverance-tjenester

·       Finansielle institutioner og udbydere af betalings-tjenester

Vi vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

I forbindelse med levering af vores produkter vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af et kundeforhold i henhold til bogføringsloven. Hvis du har deltaget i en konkurrence vil dine personoplysninger blive slettet efter 1 år.

 

Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage.

 

Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

3.     Sikkerhed

Vi vil gøre alt for at sikre, at dine oplysninger er sikret. For at forhindre uautoriseret adgang eller offentliggørelse har vi indført egnede fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

4.     Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til hello@dottirnoricdesign.com

 

5.     Sådan bruger vi cookies

En cookie er en lille fil, der beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har godkendt en cookie, så tilføjes filen, og cookien vil så analysere din brug af nettet eller hjælper dig med at genkende besøgte sider. Cookies tillader webapplikationer at reagere på dig som individ. Webapplikationen kan skræddersy indhold til dine behov, hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide, ved at indsamle og gemme information om dine præferencer.

Vi benytter trafiklog cookies til at identificere, hvilke sider der besøges. På den måde kan vi analysere data om de enkelte sider og forbedre hjemmesiden, så den tilpasses kundens behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistisk analyse – herefter fjernes data fra systemet.

Samlet set hjælper cookies os med at give dig en bedre hjemmeside ved at give os mulighed for at identificere, hvilke sider du finder nyttige og hvilke der ikke vækker din interesse. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller oplysninger om dig, bortset fra den information, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan som regel ændre din browserindstilling for at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i at få det fulde udbytte af hjemmesiden

6.     Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre interessante hjemmesider. Hvis du benytter disse links til at forlade vores hjemmeside, skal du være opmærksom på, at vi ikke har nogen kontrol over de pågældende hjemmesider. Vi gør samtidig opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for din beskyttelse og privatlivets fred af de oplysninger, du måtte give, når du besøger disse hjemmesider og at disse hjemmesider ikke er omfattet af Dottirs privatlivspolitik. Du bør altid udvise forsigtighed og gennemse privatlivspolitikken på de hjemmesider du besøger.

 


Liste over cookies vi indsamler


Tabellen nedenfor viser de cookies, vi samler, og hvilke oplysninger de gemmer.

COOKIE navn

Beskrivelse af COOKIE

CART

Indholdet af din indkøbskurv.

CATEGORY_INFO

Kategori information på hjemmesiden så siden kan vises hurtigere.

COMPARE

Indholdet af din sammenlign liste

CURRENCY

Din forestrukne valuta

 CUSTOMER

En krypteret version af dit kunde ID

CUSTOMER_AUTH

En indikator på om du er logget ind.

CUSTOMER_INFO

En krypteret version af den kunde gruppe du tilhører.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Kunde segment ID.

EXTERNAL_NO_CACHE

Et flag der indikerer om cache er slået til eller ej.

FRONTEND

Dit sessions ID på serveren.

GUEST-VIEW

Tillader gæster at editere i deres ordre.

LAST_CATEGORY

Den sidste kategori du har besøgt.

LAST_PRODUCT

Det sidste produkt du har set på.

NEWMESSAGE

Indikere om en ny besked er modtaget.

NO_CACHE

Indikere om cache er tilladt.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Et link til information om din indkøbskurv og hvilke sider der er besøgt.

POLL

ID på de afstemninger du har stemt på.

POLLN

Information om de afstemninger du har stemt på.

RECENTLYCOMPARED

De produkter du har sammenlignet for nyligt.

STF

Information om de produkter du har emailet til venner.

STORE

Indikation om det sprog du har valgt.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Indikation på om kunden har tilladt cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS

ID på de produkter de har set på.

WISHLIST

Krypteret liste af de produkter du har på din ønskeliste.

ga.js

Google Analytics cookie. Bruges til at analysere trafikken til finnsdottir.dk

fbevents.js

Facebook cookie. Bruges til remarketing.

clicky.js

Clicky Analytics cookie. Bruges til at analysere trafikken til finnsdottir.dk